Семінар-практикум вчителів англійської мови

25 жовтня2016 року на базі районного методичного кабінету проведено семінар-практикум вчителів англійської мови на тему: «Сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу з іноземної мови у початковій школі».

Із презентацією по темі виступила Гулик А.Т., методист з іноземних мов районного методичного кабінету, акцентуючи увагу на ефективних методах викладання для забезпечення компетентнісного підходу до викладання англійської мови, впровадження змін у початковій школі після оновлення програм, важливості розвитку у молодших школярів позитивної мотивації до вивчення іноземної мови та формування здатності і готовності до іншомовного навчання на наступних етапах.

Вчителі англійської мови Сулятицька М.І. (ЗОШ І ст. с.Сухостав), Пшик Т.Є. (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1- гімназія» м. Хоростків), Кузик Н.М. (ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Копичинці) поділилися досвідом роботи, власними напрацюваннями з проблеми та продемонстрували цікаві форми роботи для використання у роботі з молодшими школярами. Учасники семінару активно взяли участь у практичних занаттях та обговоренні.

Методист РМК Гулик А.Т. проаналізувала результати виконання Плану заходів на виконання Указу Президента України від 16.11.2015 р. № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» та підвела підсумки роботи семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 553